Bu Blogda Ara

27 Mart 2017 Pazartesi

KIRILMAZ CAM

KIRILMAZ CAM NEDİR ?

Telefon camını düşük darbelerden koruyan, çizilmeyi engelleyen bir araçtır. Piyasa da farklı marka ve kalınlıkta bulunan darbe önceliyi esnek camlardır.

KIRILMAZ CAM NASIL TAKILIR ?


Kırılmaz cam kutusundan çıkarıldığı zaman Camın Yüzeyinde etiket 1 ve etiket 2 bazen ise sadece etiket 1 bulunmaktadır. Toz alma bandı da bulunmaktadır. fakat bazen içinden çıkmamaktadır. içinden 2 adet ekran silme bezi çıkmaktadır.  1 yazan ıslak 2 yazan kurudur.  Telefon ekranı 1 yazan yüzeyle sildikten sonra, 2 ile kurulanır. Kırılmaz camın yüzeyinde 1 yazan etiket çıkarılır ve telefon hizalama yapılarak yapıştırılır. Dikkat edilmesi gerek için de toz bırakmamak. bırakılırsa belli bir süre sonra kırılmaz cam toz aldığı yerden patlayacaktır.

KIRILMAZ CAM FİYATLARI ? 
İlk piyasaya girdiğinde çok yüksek fiyatlara satılan kırılmaz cam, günümüzde 10 TL den başlayıp 69.90 TL ye kadar fiyat aralığında satılmaktadır. Farklı firmaların farklı ürün ve özellikleri ile fiyat değeri konsada her bütçeye göre bulunmaktadır. Fakat  ortalama 30-35-40-45 TL ye satılan camla 10 15 TL ye satılan cam aynıdır. Ortalama 0.26 mml - 0.33 ml arasındadır. Paranızı çöpe atmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder