Bu Blogda Ara

27 Mart 2017 Pazartesi

TELEFON KILIFI

TELEFON KILIFI NEDİR ?

Telefon kılıfı vazgeçilmez aksesuar olarak yaklaşık olarak herkesin kullandığı darbe önleyici, çizilmeyi ve kaymayı engelleyen aksesuar olarak ele alabiliriz.

TELEFON KILIFI BASKISI?

Günümüz teknolojinin gelişmesi ile büro makinelerinin en gözdesi telefon baskısı yapabilen yazıcılar ile istediğiniz kılıf ve modele istediğiniz resmi bastırmak mevcuttur. Farklı fiyat aralığında baskılar olmakla birlikte sadece kısa süreli kullanım için uygundur. Yada sürpriz ve doğum günü hediyeleri için ideal hediyedir.

TELEFON KILIF YAPIMI ?



Telefon kılıfı yapımı silikon, sert silikon, ahşap, metal, kapaklı olmak üzere bir çok çeşidi vardır. farklı marka ve özellikte bulunan telefon kılıfları aslında birbiri ile benzer şekilde satılmaktadır. Evde sizde kendiniz farklı şekilde telefon aksesuarı yapabilirsiniz.

TELEFON KILIFI SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ?

Kişi kendi zevk ve hobilerine göre farklı aksesuar kullanmaktadır. Fakat toplum olarak çizilmesin, düşünce bir şey olmasın diye daha sağlam ve kaliteli kılıflar tercih edilmekte. genellikle ince ve zarif gösteren silikonlar telefonun modelini bozmamak için yoğun bir şekilde talep edilmektedir. 45+ yaş üstü ise genellikle kapaklı kılıf tercih etmektedir. Veya emek gücünden çalışanlar yada telefonuna zarar gelmesin leke olmasın diye kapaklı kullananlar da mevcut. Güncel telefon kılıf aksesuarları telefon aksesuar piyasasını canlı tutmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder